Visoka moda i manikir inspirisani pirotskim ćilimima

Ana Ljubinković i Avon – novi uspeh poznatog tandema

Poznata modna dizajnerka Ana Ljubinković ekskluzivno je predstavila novu kolekciju za jesen/zimu 2016/17 na događaju u UK Parobrod, a njene kreacije dobile su završni “sjaj” zahvaljujući novoj liniji Avon Gel Shine lakova za nokte.

Ana je poznata po tome da spaja ono što je nespojivo, igrajući se bojama, oblicima i teksturama. Uz pomoć novih Gel Shine lakova jednostavno je uneti dozu njenog jedinstvenog stila u svakodnevni stajling. Sve to možete da postignete kod kuće, jer Avon Gel shine lakovi pružaju efekat gela i profesionalnog manikira, bez korišćenja UV lampi, a uklanjaju se kao uobičajeni lakovi za nokte. Nova formula sa Omega uljima štiti nokte i čini ih glatkim, pružajući još više sjaja i intenzivnu boju u samo jednom nanošenju.

Avonshine

Intenzivne boje odlikuju i kreacije Ane Ljubinković, koje su istovremeno duhovite i elegantne, sa neverovatnom moći da pokrenu asocijacije i zabave inteligenciju. Ana ima specifičan sistem kretanja kroz kolekcije: uvek zadržava pola od osvojenog i dodaje pola novog, nikad viđenog. Zato su njeni modeli uvek tako bliski, a tako novi. Ovoga puta njene heroine iz stripa i bajke prošle su kroz Pirot u jesen, a na njih se tako preslikala boja i zadržao cik-cak sa čuvenih ćilima. Interesantan dizajn je sa materijala prešao i na nokte, čime je Avon, kao zvanični make-up partner Ane Ljubinković, još jednom naglasio neraskidivu vezu kozmetike i mode.

AvoniAna

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

15 − nine =