Komunikacije sa strašću

Komunikacije sa strašću

Iza nas je punih 20 godina strasti prema komunikacijama

Među prvima na ovim prostorima, 2002. godine pokrenuli smo agenciju za odnose s javnošću, čvrsto verujući da komunikacije menjaju svet nabolje, inspirišu promene i pokreću na akciju, da kreativnost ruši prepreke, da pristojnost i pozitivan stav otvaraju sva vrata. 

Vrata naše agencije otvorilo je za ove dve decenije više od 300 klijenata iz profitnog i neprofitnog sektora, vodećih međunarodnih i domaćih kompanija, međunarodnih organizacija i donatorskih (donor-funded) projekata.

Punih 20 godina radimo posao koji volimo, sa ljudima koje cenimo i klijentima koje poštujemo

Izgradili smo tim komunikacijskih stručnjaka, stratega i kreativaca na koji smo ponosni. Verujemo u sinergiju iskusnih profesionalaca i mladih snaga generacije Z.

Verujemo u partnerske odnose sa klijentima i saradnicima, u međusobno poštovanje i poverenje

Od osnivanja do danas radimo sa klijentima sa kojima delimo iste vrednosti. Usmereni smo na suštinu, ciljeve i rezultate. 

Više od 20 godina među vodećim smo agencijama strateških komunikacija u regionu.

Olaf&McAteer je agencija za integrisane komunikacije. 

Ekskluzivni smo partner globalne mreže komunikacijskih agencija Ketchum

Uz odlično razumevanje komunikacija, biznisa, globalnih i dnevno-aktuelnih kretanja, naša agencija obezbeđuje klijentima iskustvo i znanje u svim aspektima komunikacija, kao i profesionalni tim koji će razviti i realizovati PR, medijske, digital, ESG, PA, kreativne ili integrisane komunikacijske strategije.

Inspirišemo brendove da se menjaju nabolje, kompanije da posluju poštujući zajednicu u kojoj rade. 

Kreiramo trendove.

Negujemo naš tim, saradnike i klijente.

Poštujemo konkurenciju.

Podržavamo projekte i pojedince koji rade dobru stvar. 

Svako od nas u timu, junior ili senior, u nečemu je najbolji, bez obzira na poziciju na kojoj se nalazi.

Klijente ne delimo na velike i male. Najveći broj klijenata dolazi nam preko preporuke. 

Radimo sa klijentima sa kojima se dobro razumemo. Saradnju zasnivamo na poverenju, poštovanju, prijateljskom i partnerskom odnosu. 

Upoznajte članove našeg tima

Ljiljana Boljanović

managing director & partner

Predrag Đurić

Financial Director & Partner

Maja Stojanović

Executive Director

Ana Milanović

Creative Director

Jelena Delić

PR Director

Mina Dević

media relations director

Stefan Plavšić

digital communications director

Milena Aleksić

event & production director

Miloš Dimitrijević

KEY ACCOUNT MANAGER / CREATIVE SPECIALIST

Sara Stojković

ACCOUNT MANAGER / MEDIA RELATIONS SPECIALIST

Marijana Adamović

account manager

Miloš Vranjanac

Digital Account Manager

Ana Mladenović

event manager

Polina Čečina

ACCOUNT MANAGER

Milena Stojanović

Digital Account Manager

Marko Karadžić

senior digital creative

Lana Lujić

Senior Account executive

Jovana Savić

Event Executive

Mina Aleksić

Account Executive

Katarina Šipoš

Account Assistant

Ana Ciglar

designer

Marijana Pajčin

Finance officer

Marina Protić

office manager

Analizirajući trendove, svesni smo da dezinformacije i lažne vesti snažno utiču na naše živote. Stoga smo odlučni u tome da industriju komunikacija učinimo odgovornijom i pouzdanijom i stvaramo budućnost bez infodemije i lažnih vesti.

Gradeći trajna partnerstva sa donosiocima odluka, korporativnim sektorom i nevladinim organizacijama, odlučni smo u nameri da osnažimo najugroženije među nama. Ulažemo znanje i resurse da pružimo ruku onima kojima je pomoć najpotrebnija. Trudimo se da na našoj klijent listi uvek imamo pro bono klijenta. Ponosni smo na podršku koju smo pružili Univerzitetskoj dečjoj bolnici Tiršova, Institutu za majku i dete, Institutu za neurohirurgiju, Centru za palijativno zbrinjavanje BELhospice, Sigurnoj kući, narodnim kuhinjama, Istraživačkoj stanici Petnica, UNICEF – Školi bez nasilja, i dr.

Naš prioritet jesu zdravlje i dobrobit ljudi. Trudimo se da kolegama budemo snažna podrška, bez obzira sa kakvim životnim izazovima se suočavaju. Gradimo fleksibilno radno okruženje u kojem svaki zaposleni može da postigne optimalni balans između privatnog života i posla. Posvećeni smo izgradnji inkluzivnih radnih mesta, vrednujemo različitost. Zajedno stvaramo kulturu kontinuiranog učenja i podstičemo jedni druge na razmišljanje i napredovanje.

Način na koji danas poslujemo oblikuje svet u kojem ćemo živeti sutra. Od recikliranja do redukovanja plastičnih predmeta za jednokratnu upotrebu dajemo mali, ali značajan doprinos našoj planeti. Naš cilj je da podržimo i klijente na njihovom putu ka ekološkoj transformaciji i pomognemo da smanjenje emisije ugljenika, prelazak na obnovljive izvore energije, kao i smanjenog uticaja na klimatske promene, integrišu u sopstvene korporativne strategije.

Analizirajući trendove, svesni smo da dezinformacije i lažne vesti snažno utiču na naše živote. Stoga smo odlučni u tome da industriju komunikacija učinimo odgovornijom i pouzdanijom i stvaramo budućnost bez infodemije i lažnih vesti.

Gradeći trajna partnerstva sa donosiocima odluka, korporativnim sektorom i nevladinim organizacijama, odlučni smo u nameri da osnažimo najugroženije među nama. Ulažemo znanje i resurse da pružimo ruku onima kojima je pomoć najpotrebnija. Trudimo se da na našoj klijent listi uvek imamo pro bono klijenta. Ponosni smo na podršku koju smo pružili Univerzitetskoj dečjoj bolnici Tiršova, Institutu za majku i dete, Institutu za neurohirurgiju, Centru za palijativno zbrinjavanje BELhospice, Sigurnoj kući, narodnim kuhinjama, Istraživačkoj stanici Petnica, UNICEF – Školi bez nasilja, i dr.

Naš prioritet jesu zdravlje i dobrobit ljudi. Trudimo se da kolegama budemo snažna podrška, bez obzira sa kakvim životnim izazovima se suočavaju. Gradimo fleksibilno radno okruženje u kojem svaki zaposleni može da postigne optimalni balans između privatnog života i posla. Posvećeni smo izgradnji inkluzivnih radnih mesta, vrednujemo različitost. Zajedno stvaramo kulturu kontinuiranog učenja i podstičemo jedni druge na razmišljanje i napredovanje.

Način na koji danas poslujemo oblikuje svet u kojem ćemo živeti sutra. Od recikliranja do redukovanja plastičnih predmeta za jednokratnu upotrebu dajemo mali, ali značajan doprinos našoj planeti. Naš cilj je da podržimo i klijente na njihovom putu ka ekološkoj transformaciji i pomognemo da smanjenje emisije ugljenika, prelazak na obnovljive izvore energije, kao i smanjenog uticaja na klimatske promene, integrišu u sopstvene korporativne strategije.