JTI-donacija-Senta

Tradicionalna donacija Narodnoj kuhinji u Senti

Jedanaestu godinu zaredom, Japan Tobacco International (JTI), uručio je tradicionalnu novogodišnju donaciju humanitarnoj organizaciji Karitas u Senti. Ova donacija osigurava redovne obroke za 500 korisnika Narodne kuhinje.

Zoran Kosijer, rukovodilac pravnih poslova i ljudskih resursa kompanije, posetio je Narodnu kuhinju i predao donaciju Jožefu Nađu, predsedniku Karitasa u Senti.

,,Japan Tobacco International je svestan izazova sa kojima se naši sugrađani u Senti suočavaju i kao kompanija koja je deo ove zajednice više od jedne decenije, mi smo odlučni u nameri da pomognemo u prevazilaženju ovih izazova.

Posebno imajući u vidu da tokom zime, sezonski poslovi nisu toliko dostupni i da su u ovo doba godine usluge Narodne kuhinje najpotrebnije.” – rekao je Zoran Kosijer i dodao da će JTI nastaviti da pomaže rad Karitasa u Senti.

JTI je strateški orijentisan ka davanju podrške zajednici u okviru koje posluje, posebno socijalno osetljivim grupama.

Sa ciljem da dugoročno doprinosi poboljšanju kvaliteta života članova zajednice na lokalnom i nacionalnom nivou, kompanija pokreće i priključuje se brojnim projektima.

Zahvaljujući donacijama u novcu, opremi i volonterskom radu zaposlenih, JTI je 2015. godine osvojio nagradu Virtus za doprinos lokalnoj zajednici.

U Senti, gde se nalazi JTI fabrika, kompanija je pomogla rekonstrukciju pozorišta i gradske fontane, kao i osnivanje Dnevnog centra za invalide rada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 × two =