Prestižna PRO PR Globe Awards 2021 u rukama dobitnica iz Srbije

Međunarodna komisija PRO PR Globe Awards odlučila je da će ove godine priznanje za doprinos razvoju struke odnosa sa javnošću dobiti ugledne ekspertkinje iz oblasti komunikacija iz Republike Srbije: Ljiljana Boljanović, generalna direktorka i partnerka u agenciji Olaf& McAteer Beograd, Olivera Ćirković, direktorka marketinga i korporativnih komunikacija u Univerexportu u Srbiji i Jelena Parezanović, posebna savetnica ministra za odnose sa javnošću i komunikacije u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije.

PRO PR Globe Awards je program nagrađivanja pojedinaca koji svojim etičnim radom i znanjem  doprinose boljoj percepciji i pozicioniranju profesije odnosa s javnošću na lokalnom, nacionalnom i  globalnom nivou kroz različite projekte. Ovaj program nagrađivanja utemeljen je 2012. godine povodom obeležavanja desete godišnjice međunarodne PRO PR konferencije. Program nagrađivanja namenjen je prvenstveno pojedincima, a ne projektima, a za njega se ne uplaćuju nikakve finansijske naknade. Proces nominacije traje 90 dana, a bivši dobitnici nominuju buduće, u skladu s pravilnikom PRO PR Globe Awards.

Priznanje PRO PR Globe Awards uključuje i unikatnu statuu koju su za ovu priliku izradili studenti Akademije primenjenih umetnosti Univerziteta u Rijeci.

Za ovu nagradu, kandidate nominuju i predstavnici 4 svetska udruženja: International Public Relations Association-IPRA, Public Relations and Communications Association-PRCA, International Communications Consultancy Organisation-ICCO , Chartered Institute of Public Relations-CIPR.

U kategoriji PRO PR Globe Awards ove je godine nagrađen 21 dobitnik iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije i Indije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four − 1 =