Predstavljena UNIFON aplikacija

Sve tri usluge SBB-a, digitalnu televiziju, internet i fiksnu telefoniju, od sada korisnici imaju mogućnost da koriste i van kuće.

Nakon aplikacije za gledanje televizije na mobilnim uređajima (D3GO) i korišćenja besplatnog internet signala na više od 100.000 lokacija širom regiona (UNIFI mreža), kompanija SBB pokrenula je UNIFON – novi servis koji svim korisnicima telefonije omogućava da koriste fiksni telefon gde god da se nalaze, bilo da su u zemlji ili inostranstvu.

„Prateći trendove vodećih svetskih telekomunikacionih operatora, trudimo se da svojim korisnicima kontinuirano omogućavamo dodatne servise koji će im korišćenje digitalne televizije, interneta ili fiksne telefonije činiti dostupnijim, lakšim i bržim“ – istakao je Srđan Radić, direktor prodaje i marketinga kompanije SBB i dodao: „Bilo da je u pitanju potreba da se odgleda omiljena serija, odgovori na poslovni mejl ili obavi razgovor iz inostranstva, danas sve naše usluge korisnici imaju sa sobom i to uz znatne uštede.“

Unifon-2

U čemu je prednost nove aplikacije – UNIFON?
Prednost UNIFON-a je prvenstveno velika ušteda na dolaznim i odlaznim pozivima u romingu, jer korisnici uz pomoć aplikacije telefoniraju po istoj ceni kao sa svog fiksnog telefona. Omogućeni su im i besplatni pozivi ka drugim korisnicima aplikacije i SBB fiksne telefonije. Sve što je potrebno za besplatno korišćenje UNIFON-a je internet, a kompanija SBB preporučuje UNIFI mrežu u Srbiji i regionu ili bilo koju drugu dostupnu WiFi mrežu u svetu.

To znači da ukoliko je SBB pretplatnik na putu van zemlje i povezan je na WiFi signal, može potpuno besplatno da pozove prijatelja u Beogradu (ili bilo kom drugom gradu) koji koristi SBB fiksni telefon. Takođe, može da pozove i bilo koji drugi mobilni ili fiksni telefonski broj po tarifama fiksne telefonije SBB.

Kako funkcioniše UNIFON aplikacija?
Svi korisnici SBB fiksne telefonije mogu besplatno da preuzmu UNIFON aplikaciju sa Google Play prodavnice, a uskoro i sa AppStore-a. Zahvaljujući UNIFON-u imaju mogućnost da koriste svoj fiksni broj na mobilnom telefonu i to na čak pet uređaja istovremeno, u skladu sa važećim tarifama SBB fiksne telefonije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

thirteen − 10 =