Lagani čokoladni Maltesers zalogaji stigli u Srbiju

BEOGRAD,  6. jun 2019 –  Još jedan globalno omiljeni brend kompanije Mars stigao je u Srbiju! Velikoj, slatkoj Mars porodici koju čine dobro poznati Snickers, Mars, Bounty, M&M’s, Skittles, pridružio se i Maltesers.

Okruglog oblika veličine jednog zalogaja, Maltesers je jedinstveni proizvod koji je  korisnicima pokazao da čokoladna poslastica, punog ukusa, može biti sasvim lagana. Ovi bogati hrskavi zalogaji idealna su užina, povod za predah ili deljenje dragocenih trenutaka sa prijateljima.

Upravo zahvaljujući svom obliku malih zalogaja, Maltesers poslastica koja već osvaja nepca mladih širom sveta, dolaskom u Srbiju doprinela je proširenju tzv. bitesize asortimana.

Upakovane u crveno pakovanje, ove lagane čokoladne zalogaje već možete pronaći na policama.

Probajte. Lako je!

O kompaniji Mars:

Mars je jedna od najvećih svetskih kompanija sa više od sto godina tradicije i nekim od najpoznatijih robnih marki na svetu, namenjenih ljudima i kućnim ljubimcima. Mars ostvaruje neto prihode od prodaje od gotovo 35 milijardi dolara i posluje u najraznovrsnijim globalnim kategorijama, koje obuhvataju: brigu o kućnim ljubimcima, konditorske proizvode, prehrambene proizvode i napitke. Kompanija posluje u više od 80 zemalja širom sveta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

9 − 1 =