Kampanja „Ne prljaj. Nemaš izgovor“ SBB Fondacije se nastavlja!

Društveno odgovorna kampanja „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“, koju su 2016. godine pokrenuli kompanija SBB, SBB Fondacija i Total TV, nastavlja se i ove godine obogaćena brojnim novim aktivnostima i podrškom svih ljudi koji žele da grad i država postanu zdravije i lepše mesto za život.

Zahvaljujući građanima i gradovima, medijima, brojnim partnerima i organizacijama koji su prepoznali značaj kampanje, ohrabreni smo da nastavimo ovo putovanje sa idejom da povećamo ekološku svest građana i podstaknemo na odgovorno ponašanje prema životnoj sredini.

Eko tim SBB Fondacije od početka maja svakodnevno čisti lokacije u Beogradu i aktivno radi na uređenju ulica, pešačkih zona, parkova i površina na kojima se građani najčešće okupljaju.

U nastavku kampanje, pored Beograda, svakog vikenda čiste se i brojne lokacije širom Srbije, čime će do kraja oktobra u saradnji sa lokalnim samoupravama, biti očišćeno preko 20 gradova u našoj zemlji.

Kako bismo postigli cilj i unapredili kvalitet životne sredine, kako bi naša deca mogla bezbrižno da se igraju u parkovima, a mi uživamo u zelenim oazama i čistim gradovima i zdravoj državi, neophodna je aktivnost i odgovorno ponašanje svih nas!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five × two =