Kada NE znači više od DA

Konj u Troji, a Jelen u Kraljevu!

Sinoć je na centralnom gradskom trgu Apatinska pivara priredila Kraljevčanima spektakl za pamćenje! Promocija Jelen Nefiltriranog piva dostigla je vrhunac i prerasla u veliko druženje, pevanje i takmičenje u neobičnim i do sada neviđenim igrama. Ali da se vratimo nekoliko dana unazad…

U četvrtak i petak drvena konstrukcija na Trgu srpskih ratnika postajala je sve veća i veća. Dok je neobična postavka izazivala znatiželju kod slučajnih prolaznika, grupe „trojanskih ratnika“ krenule su u akciju i počele da pozivaju građane na događaj u subotu. Postajalo je jasno da će se desiti nešto do sada neviđeno, i tako je i bilo – u subotu 23. jula, u ranim jutarnjim časovima, otkriven je džinovski drveni jelen u svom punom sjaju, visok čak 8, a širok 4 metra!

Međutim, Jelen još nije bio otvoren… tada su Kraljevčani bili na potezu! Nešto posle 20h pred njih su stavljeni neobični „izazovi“ na koje je trebalo da odgovore i zadaci koje je trabalo da reše:

1. Vikinško limbo – #netaknuto – test snalaženja sa preprekama, gde je svaki učesnik sa jelenskim rogovima na glavi prolazio ispod visećih limenki da ih ne dotakne,

2. Čalabrčak – #neobuzdano – ekipni zadatak i izazov u konzumaciji specijalne i za ovu priliku ekskluzivno osmišljene mesne delicije,

3. Helijumske karaoke – #nesvakidašnje – podrazumevale su da svaki učesnik udahne helijum i otpeva deo odabrane pesme,

4. Zlatni kopanak – #neponovljivo – trebalo je nesvakidašnjom, predimenzioniranom kombinacijom kopačke i opanka šutnuti malenu loptu i pogoditi neobično mali gol.

Uspešno savladani izazovi „otključali“ su Jelena Trojanaca nešto posle 21h i doneli najveće iznenađenje večeri – Jelen Nefiltrirano pivo, na način koji je osigurao da ova promocija ostane zapamćena po svojoj nesvakidašnjosti i kreativnosti.

Kraljevo je imalo premijeru, a ovaj neobični „karavan“ odlazi na svoju sledeću lokaciju, gde će takođe biti pripremljen atraktivan prateći program i nova iznenađenja, o čemu će biti više reči uskoro!

Jelen Nefiltrirano je naš Jelen koji nije prošao proces filtriranja, te se prirodni sastojci duže zadržavaju, dajući mu vidljivu mutnoću i puniji ukus, a kraći rok trajanja obezbeđuje mu veću svežinu. Jelen Nefiltrirano je pasterizovano lager pivo sa 5,2% alkohola i 12% pivskog ekstrakta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 − 1 =