JTI među najboljim poslodavcima u zemlji

JTI je devetu godinu zaredom dobitnik priznanja za najboljeg poslodavca Top Employer i istovremeno je drugi najbolje ocenjeni poslodavac u Srbiji u oblastima koje su ove godine bile ključne za sertifikat koji dodeljuje istoimeni institut.

Neke od odlika po kojima se JTI ističe u odnosu na druge poslodavce u zemlji su razvoj zaposlenih i prilike koje im se pružaju za učenje i napredovanje, blagostanje zaposlenih i kontinuirano slušanje njihovih zahteva za unapređenje radnog okruženja, te privlačenje kvalitetnih talenata na sve zahtevnijem tržištu rada.  

Tokom prošle godine su brojne kolege završile treninge u zemlji i u inostranstvu, uključujući mentorske i MBA programe za najtalentovanije zaposlene koje su prepoznati kao lideri u kompaniji. Istovremeno, petina zaposlenih su promenili svoje pozicije u okviru odeljenja, drugih odeljenja i u okviru kompanije globalno. Pored kompetitivne zarade, JTI zaposlenima nudi redovne bonuse, jubilarne nagrade, privatno zdravstveno osiguranje za zaposlene i članove njihove uže porodice, kao i plaćeno odsustvo za očeve za rođenje deteta u trajanju od 20 nedelja. Zaposleni mogu da rasporede svoje vreme tako da pola radnog vremena rade od kuće, pola iz kancelarije, u savremenom radnom okruženju, uz korišćenje najmodernijih alata i sistema za rad. U toku godine, 10 radnih dana mogu da rade i iz inostranstva.

„Priznanje Top employer potvrđuje da su nam ljudi u srcu svega što radimo. Posebno sam srećan što smo ostvarili napredak u poboljšanju radnog okruženja, i što se ističemo u brizi za dobrobit naših zaposlenih. Uz to, priznanje za najboljeg poslodavca devet godina uzastopno govori našim budućim zaposlenima da smo izuzetno mesto za rad“, rekao je Zoran Kosijer, direktor Odeljenja za zaposlene i korporativnu kulturu u JTI za Zapadni Balkan.

O organizaciji Top Employers Institute

Top Employers Institute je globalni autoritet kada je u pitanju prepoznavanje izvrsnosti u praksama u oblasti ljudskih resursa. U okviru Top Employers instituta programa sertifikacije, kompanije koje učestvuju prolaze kroz validaciju, sertifikovanje, i tek nakon toga su prepoznati kao najbolji poslodavci. Osnovan pre više od 30 godina, Top Employers institut do sada je sertifikovao 2.300 organizacija u 122 države koje su istaknute kao poslodavci koji pozitivno utiču na živote više od 9,5 miliona zaposlenih širom sveta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eleven + 10 =