IDJDigital postaje deo United Media-e

IDJDigital je kompanija koja od 2015. posluje u domenu monetizacije onlajn video sadržaja i distribucije muzike na najveće svetske muzičke platforme, a nastala je kao IDJVideos tim koji je, sa najgledanijim spotovima i najvećim YouTube kanalom u regionu, već uveliko prepoznatljiv brend na našoj sceni.

Danas sve više izvođača i stvaraoca sadržaja prepoznaje IDJDigital mrežu kao mesto zarade. Trenutno je u mreži preko 170 kanala koji imaju oko 5 miliona pretplatnika i preko 3 milijarde pregleda videa, a samo glavni kanal IDJVideos.TV ima više od 1.300.000 pretplatnika i preko 1.6 milijardi pregleda! IDJVideos.

TV kanal je dobitnik YouTube Golden Play Button-a, koji se dodeljuje You Tube kanalima sa više od milion pretplatnika i kao takav jedinstven u širem regionu.

Sve više izvođača i vlasnika sadržaja se okreće IDJDigital-u kao regionalnim ekspertima za zaradu na internetu od autorskog sadržaja.

IDJDigital ima sklopljena direktna partnerstva sa svim najvećim globalnim servisima iz oblasti digitalne zabave, kao što su YouTube, Deezer, Spotify, Soundcloud, Amazon i Apple Music, zahvaljujući čemu muzičari i stvaraoci video sadržaja mogu da zvanično izdaju svoj sadržaj i da pritom dobiju najbolje uslove za zaradu i redovne isplate.

Uz pomoć softverske platforme koju su sami razvili moguće je kreiranje muzičkih  izdanja “na klik”, plasiranje na sve relevantne muzičke servise i 100% transparentan uvid u zaradu putem weba.

Kao izvrsni poznavaoci muzičke industrije, svesni su svih izazova na koje mladi umetnici i stvaraoci mogu naići, prvenstveno finansijske i tehničke prirode.

Zbog toga je IDJDigital najboljima omogućio sistem isplate unapred, koji talentovanim pojedincima i najboljim stvaraocima nudi mogućnost da dođu do budžeta kako bi izneli svoje muzičke i video projekte na adekvatan način. IDJDigital je stvaraocima sadržaja koji imaju najbolje ideje na raspolaganje stavio i savremeno opremljeni filmski studio sa najmodernijom opremom u širem regionu.

„Muzika, posebno u ovo današnje digitalno i brzo doba, pomera sve granice i tako otvara puteve svim drugim kreativnim industrijama.

IDJDigital je rešen da bude u prvim redovima digitalne revolucije koja će redefinisati svet multimedija i zabave u 21. veku,“ istakli su Andrej Ilić i Đorđe Trbović, osnivači i direktori kompanije.

Kvalitet, profesionalnost i razvojni potencijal IDJ tima prepoznala je United Media, vlasnik popularnih kanala Sport Klub, Fight Channel, N1, Ultra i Mini ultra, Orlando, Bambino, Cinemania, Grand, Lov i ribolov i od danas IDJDigital posluje u okviru ove grupe.

“Želimo da pospešimo razvoj sadržaja na internetu tako što ćemo da spojimo reklamne budžete, koji sve više odlaze na internet, sa popularnim sadržajima i time omogućimo njihovim kreatorima da zarađuju na internetu ” rekla je Aleksandra Subotić, direktor United Media-e.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

seventeen + eighteen =