Avon predstavio inovaciju godine

Dvostruki eliksir za mladoliki izgled

Pozitivan stav prema životu je ključan sastojak magičnog recepta za sticanje unutrašnjeg zadovoljstva, mira i spokoja. A kako bi se unutrašnja pozitivna energija odrazila i na vaš spoljašnji izgled, Avon je osmislio Anew Ultimate Supreme dvostruki eliksir koji se sastoji od unapređenog seruma i 5 luksuznih ulja.

Serum sadrži ekstrakt crnog bisera, zlatne peptide i veliku koncentraciju Celluvive kompleksa za podmlađivanje kože. Deluje unutar ćelija kože, stimulišući njihov proces prečišćavanja, kako bi se koža u potpunosti regenerisala. Pet luksuznih ulja – arganovo i ružino, ulje baobab drveta, cveta kamelije i marakuje, hrane lipide kože i jačaju zaštitne barijere od spoljašnjeg starenja kože.

Magično dejstvo ove moćne antiejdž kombinacije seruma i ulja ogleda se u dvostrukom efektu i dvostrukoj jačini koje pruža u borbi protiv najupornijih znakova starenja. Vrhunski rezultati su brzo vidljivi – zategnutija koža, obnovljena elastičnost, umanjene bore, regenerisana i hidrirana koža lica.

Eliksir sadrži brzoupijajuću formulu i pogodan je za svakodnevnu upotrebu. Za brze rezultate preporučuje se nanošenje dva puta dnevno – ujutru i uveče, na očišćenu kožu.

Eliksir je predstavljen u petak, 14. oktobra, u specifično prilagođenom ambijentu restorana Dijagonala. Pored brojnih predstavnika medija, događaju su prisustvovale blogerke i predstavnici kompanije Avon. U ulozi moderatora, bila je Maja Nikolić, zaštitno lice Anew linije, kao i Slavica Squire, prvi NLP trener u Srbiji i osnivač prvog NLP Instituta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

twelve − three =