OUR BLOG

10 јан 2022

Anew Dual Eye kreme sa Protinolom brišu tragove umora sa lica

Otkako je kompanija Avon uvela revolucionarni ProtinolTM, ne prestaje da nas iznenađuje novitetima. Ovog puta, svoje poznate Anew skin-care proizvode obogaćuje Protinolomtm i predstavlja – Dual Eye kremu za ublažavanje podočnjaka i Dual Eye lifting kremu za predeo oko očiju koje podmlađuju kožu oko očiju za samo 48 sati*. Višestruko nagrađivani, nosilac prestižne Edison nagradeProtinoltm, pospešujedva tipa kolagena koji hidratizuju kožu, smanjuju podočnjake i natečenost, i na taj način se bore protiv znakova starenja.

Uz Dual Eye kremu za ublažavanje podočnjaka sa Protinolomtm, tamni podočnjaci, otečenost i senke oko očiju, počinju da se povlače već nakon 48 sati. Ovaj korektor sastoji se od gela za neutralizaciju podočnjaka i kreme za korekciju tena, a formulisan je antioksidansima i ekstraktom morskih algi. Dual Eye krema za ublažavanje podočnjaka, korišćenjem dva puta dnevno, ujutru i uveče, umanjuje tamne i crvene fleke i izgled diskoloracije, što je potvrdilo i 92% ispitanika**.

Dual Eye lifting krema za predeo oko očiju sa Protinolomtm, služi za zatezanje kapaka, sačinjena je odkreme bez ulja i laganog gela, koji u sebi kriju aminokiseline i kofein. Ova dvofazna formula pospešuje hidrataciju i koži oko očiju daje zategnutiji i čvršći izgled.   

„Dvofazne Anew kreme sa Protinolomtm važno je koristiti dva puta dnevno, kako bi se video pun efekat liftinga, zatezanja kože i ublažavanje crnih krugova oko očiju. Koža ispod očiju je veoma delikatna, te je kreme potrebno nanositi nežnim pokretima jagodica prstiju. Neophodno je voditi računa da kožu u ovom predelu ne rastežete“, izjavila je dr Tamara Maravić, dermatolog i vlasnica ordinacije Dermanova, stručno pojačanje Avon Anew linije za negu kože.Anew Dual Eye kreme sa Protinolomtm  dostupne su u Avon brošuri od 1. januara, kao i na sajtu www.avon.rs.

stefan

Write a Reply or Comment