Novoosnovana nagrada koja nosi ime Srđana Đurića, jednog od osnivača Društva Srbije za odnose sa javnošću i PR agencije Olaf&McAteer, prvi put je dodeljena sinoć na tradicionalnom, 18. po redu PRijemu.

Ivana Parčetić Mitić, osnivač i urednica portala Marketing mreža, prva je lauretkinja ovog prestižnog priznanja koje se dodeljuje za izuzetan lični doprinos u oblasti komunikacija.

prijem

Na PRijemu 2015, Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) nagradilo je i najbolje komunikacijske kampanje, projekte i inicijative. Ukupno 68 projekata je konkurisalo u 13 kategorija, a u finalnom izboru našlo se 30 radova iz korporativnog, javnog i neprofitnog sektora.

Spisak svih dobitnika PRiZNANJA 2015 možete pronaći OVDE.

„Svakako da je merilo za procenu projekata u oblasti komunikacija nešto što se neprestano menja, mi smatramo pooštrava i biva sve strože. A to je moguće samo kada su kandidati i njihove kampanje sve bolje iz godine u godinu. Statistički gledano, veća je razlika ove godine bila u proseku u odnosu na prethodnu godinu nego između samih kandidovanih projekata. To nam govori da svi zajedno napredujemo i dajemo doprinos razvoju struke“, rekla je dr Danijela Lalić, predsednica Žirija za dodelu nagrada PRiZNANJE 2015.